Een impressie van studeren bij Team Academy

Team Academy is een praktische opleiding waarbij studenten hun tijd verdelen tussen leren, studeren, reizen en het opbouwen van een eigen bedrijf. Studenten brengen minder tijd door op school dan aan een traditionele universiteit, omdat ze ofwel naar andere landen reizen, of klanten, leveranciers, medewerkers en investeerders zoeken voor hun bedrijf. Toch brengen studenten een deel van hun week door op onze locatie in Amsterdam. Als student van Team Academy neem je op deze locatie deel aan workshops, teamsessies, coaching- en mentorsessies. Je hebt toegang tot onze co-working space en gedeelde keuken. Veel van onze studenten gebruiken de ruimte als een kantoor, plannen vergaderingen met teamgenoten, eten samen maaltijden, werken individueel en doen mee aan ons doorlopende Team Academy-pingpongtoernooi.Bezoekers en aankomende studenten hebben onze locatie omschreven als "een productieve, maar ontspannen sfeer", "vol energie" en "compact en perfect voor kleine, doelgerichte groepen". Een student omschreef het zelfs als "een persoonlijke, warme plek waar je je thuis voelt in combinatie met school". Dit is precies zoals we willen dat Team Academy is, en we zijn trots op onze locatie in Bos en Lommer en blijven nieuwe aspecten toevoegen, die we elke maand samen met onze studenten verbeteren.Omdat de ruimte van Team Academy zo'n belangrijk onderdeel van je studie zal zijn, vinden we dat je de locatie moet ervaren en kijken of je denkt dat dit het soort plek is waar je naar op zoek bent. Natuurlijk zien wij graag dat je onze locatie persoonlijk ziet, maar met de huidige gezondheidssituatie is dit bemoeilijkt.Hieronder vind je een impressie van de ruimte, en als de huidige situatie eenmaal is afgelopen, verwelkomen wij je graag hier persoonlijk!

Omdat de ruimte van Team Academy zo'n belangrijk onderdeel van je studie zal zijn, vinden we dat je de locatie moet ervaren en kijken of je denkt dat dit het soort plek is waar je naar op zoek bent. Natuurlijk zien wij graag dat je onze locatie persoonlijk ziet, maar met de huidige gezondheidssituatie is dit bemoeilijkt.Hieronder vind je een impressie van de ruimte, en als de huidige situatie eenmaal is afgelopen, verwelkomen wij je graag hier persoonlijk!

Events, workshops & masterclasses

Studeren op Team Academy

TEAM ACADEMY'S LOCATIE

Dit kan you fieldexpert zijn!

NikiSeelen

FieldexpertValue PropositionDesign

Advies aan jongere zelf: "Geduldig en volhardend zijn. Het leven is niet zozeer wat je bereikt, maar wat je overwint."

Stefanvan Eerde

Effectiveness of Online Channels & Advanced Marketing Technologies

Favoriete boek: Extreme ownership - Willink and Babin

AliciaKreijger

Interculturality

Favoriete quote: “Het zijn niet onze verschillen die ons verdelen. Het is ons onvermogen om die verschillen te herkennen, accepteren en te vieren.” - Audre Lorde

Neem de leiding over je toekomst!

Meld je nu aan