Onze Open Doors zullen weer op locatie georganiseerd worden in het nieuwe academische jaar!

We geven de voorkeur aan dat jij de complete ervaring hebt op locatie door te kunnen praten met onze studenten en staf, het zien van de projecten/bedrijven van studenten en het ontdekken van de school. Echter, door het uitbreken van het Corona virus bieden we de Open Doors online aan via een Zoom connectie. Hier krijg je instructies voor wanneer je je aanmeldt. We hebben dit jaar geen Open Doors meer. Wil je je nog aanmelden voor aanstaand schooljaar, meld je dan aan via ons aanmeldingsformulier en dan bekijken we je aanmelding meteen.

Open Doors registratie

Date:
Thursday, October 15, at 7pm (online group session)Please inform me when you have other dates available

Location:
Online via ZoomAt Team Academy

How did you hear about us?


Date:
Thursday, October 15, at 7pm (online group session)Please inform me when you have other dates available

Location:
Online via ZoomAt Team Academy

How did you find us?


Ontdek de ins en outs van onze studie

Presentatie

In tegenstelling tot andere open dagen hebben we een persoonlijke presentatie, waar onze medewerkers & studenten hun ervaringen en ervaringen delen. Deze verhalen samen vertellen onze leerfilosofie, de waarden van Team Academy en wat studeren aan Team Academy inhoudt.

Vragen

Na de presentatie is er tijd om al je mogelijke vragen te stellen aan studenten en coaches. We zorgen dat je vertrekt met alle informatie die je nodig hebt om jouw keuze te maken.

Ontmoet studenten

Na de Open Doors nodigen we uit om met je toekomstige teamleden, huidige studenten of coaches te praten om te ontdekken of Team Academy iets voor jou is!

Word geïnspireerd door leden van onze community en meld je aan voor volgend jaar!