Proudly Supporting Entrepreneurial Minds Since 2008

HBO Opleiding tot Ondernemer

BBA Entrepreneurship

Stap in de wereld van ondernemerschap en lanceer je eigen bedrijf!

Onze filosofie

Ben je klaar om je eigen bedrijf te starten en een succesvolle ondernemer te worden? Ontdek onze opleiding ondernemer HBO, de BBA Entrepreneurship aan de Team Academy. Deze opleiding biedt praktische ervaring, professionele begeleiding en de kennis die je nodig hebt om te excelleren in de zakenwereld.

PROGRAMMA OVERZICHT

Tijdens de HBO ondernemers opleiding leer je essentiële zakelijke vaardigheden, ontwikkel je een ondernemersmentaliteit en bouw je vanaf de eerste dag aan je eigen bedrijf. Onze methode is hands-on met een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling en praktijkervaring.

Hieronder staan een aantal vakken die je per jaar gaat volgen.

Jaar 1

Jaar 2

Jaar 3

Jaar 4

Wil je meer weten over de vakken die je in het eerste jaar krijgt?

Hoe

LEREN DOOR TE DOEN

Bij Team Academy lanceer je tijdens je studie je eigen bedrijf of ondernemersproject. Je creëert echte producten en diensten, ontwerpt je eigen marketingstrategie, werkt met echte klanten en verdient echte winst, door alles wat je leert onmiddellijk in de praktijk toe te passen.

IN TEAMS LEREN

Leer in kleine teams van gelijkgestemde ondernemers. Neem deel aan workshops en masterclasses, doe zaken, reis de wereld rond, leer en werk als team. Samen verbeter je je communicatieve vaardigheden en creativiteit, ondersteun je elkaar, werk je samen en bouw je een levenslange verbinding op.

LEER VAN DE BESTEN

Onze studenten worden ondersteund door een team van coaches, zakelijke mentoren en veldexperts. Ons personeel bestaat uit een combinatie van docenten van hoog niveau, topprofessionals en ervaren ondernemers. We zijn er trots op dat we een verhouding van 1 personeelslid op elke 3 studenten hebben.

LEREN EN REIZEN

Ieder jaar reis je naar verschillende internationale bestemmingen. Samen met je team verken je landen als Roemenië, Zuid-Afrika, de VS en meer. Je werkt samen met lokale studenten en bedrijven, bouwt verbindingen voor je bedrijf en sluit je aan bij een netwerk van creatieve Team Academy-studenten.

WAT

LEADERSHIP
ESSENTIALS
LEARNING LINE 1

Leer een effectieve leider te worden. Ontwikkel uw presentatie- en communicatievaardigheden, beheers de meest actuele projectmanagementmethodologieën en overwin conflicten. Leer uzelf, uw team en uw bedrijf te leiden.

ENTREPRENEURIAL
ESSENTIALS
LEARNING LINE 2

Beheers de essentie van marktonderzoek, producttesten en -ontwikkeling, verkoop, marketing en bedrijfsontwikkeling door creatief te denken.

TEAM
LEARNING
LEARNING LINE 3

Leer samenwerken, leer van elkaar, los conflicten op, deel kennis, groei en bouw een sterk team.

INTEGRATED
SKILLS
LEARNING LINE 4

Van IT tot Rechten, leerlijn 4 omvat enkele van de meest essentiële harde vaardigheden die nodig zijn om als zakenman te slagen in de snelle economie van vandaag.

Benieuwd hoe jouw 4-jarige traject bij Team Academy eruit ziet?

SELECTIE CRITERIA

Wij geloven in mentaliteit boven cijfers. Bij Team Academy krijg je de vrijheid om je eigen leerproces te definiëren, aan je eigen projecten te werken en te ontdekken waar je gepassioneerd over bent. Je hebt GEEN geweldig bedrijfsidee nodig, je hebt WEL de durf en vastberadenheid nodig die nodig zijn om als ondernemer te slagen.

Succesvolle Team Academy-aanvragers:

APPLICATION CRITERIA

Wij bieden een wereldwijd erkend NVAO-geaccrediteerd bachelordiploma. Met deze graad kun je als ondernemer in verschillende rollen werken of verder studeren op masterniveau.

Vereisten Nederlandse studenten:

Prerequisites international students:

WANT TO LEARN MORE?

Find out how Team Academy can teach you how to make things happen while discovering yourself and the world!

At Team Academy, I learned to take care of myself, to improve my skills, and to broaden my overall knowledge. Enjoy the ride, your success will follow…
DANIEL PIKET
GRADUATE, CLASS OF 2022

FINANCIËN

Informatie over het collegegeld, betalingsmogelijkheden, studiefinanciering (DUO) en verwachte bijkomende kosten.

AANMELDINGS PROCES

Hoe je kunt aanmelden voor Team Academy: het registratieformulier, de evenementen die je kunt bijwonen en andere informatie.

WONEN IN AMSTERDAM

Informatie over inschrijving, huisvesting, studentenleven en vervoer in Amsterdam.

Lees meer over ons!

Alle ins en outs van deze bacheloropleiding, studentenverhalen en praktische info verzameld in onze brochure.

TEAM ACADEMY EXPLAINED

Team Academy Amsterdam - Innovatieve HBO Ondernemersopleiding

Team Academy Amsterdam is een business school in Amsterdam die een uniek en innovatief Bachelor programma in ondernemerschap aanbiedt. Dit programma is ontworpen voor studenten die leren door te doen, tijdens hun studie een eigen bedrijf willen starten en de vaardigheden willen ontwikkelen die nodig zijn om succesvolle ondernemers te worden. Dit maakt het programma van Team Academy Amsterdam zo uniek:

Leren door te Doen

Bij Team Academy Amsterdam ligt de nadruk op praktisch leren boven theorie. Studenten leren door te doen, waarbij ze werken aan echte projecten met hun teams. Deze onderwijsaanpak biedt studenten hands-on ervaring in ondernemerschap, marketing en bedrijfsbeheer.

Start Je Eigen Bedrijf Tijdens Je Studie

Team Academy Amsterdam stimuleert studenten om tijdens hun studie een eigen bedrijf te starten. De school biedt mentorship, coaching en financiering om studenten te helpen hun ideeën om te zetten in succesvolle ondernemingen. Door te studeren aan Team Academy Amsterdam hebben studenten de mogelijkheid om hun eigen bedrijf te lanceren terwijl ze nog op school zitten.

Teamwerk en Gemeenschap

Studenten werken in teams om zakelijke uitdagingen op te lossen, waarbij ze sterke teamworkvaardigheden, communicatie en leiderschapskwaliteiten ontwikkelen. Daarnaast maken de studenten deel uit van een hechte gemeenschap van gelijkgestemde individuen die gepassioneerd zijn over ondernemerschap. Deze gemeenschap creëert een ondersteunende omgeving waarin studenten van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.

Reizen en Zelfstandigheid

Team Academy Amsterdam biedt mogelijkheden voor studenten om te reizen en nieuwe culturen te verkennen. Studenten nemen deel aan internationale evenementen en maken studiereizen naar andere landen, wat hen een breder perspectief geeft op ondernemerschap en marketing. Daarnaast benadrukt het programma zelfstandigheid en moedigt het studenten aan om hun eigen interesses en passies te verkennen.

Innovatief en Nieuw Bachelorprogramma

Het programma aan Team Academy Amsterdam is een Bachelor of Business Administration (BBA) graad in ondernemerschap. Het programma is relatief nieuw, geïntroduceerd in 2008 in Nederland. De innovatieve benadering van het onderwijs heeft studenten van over de hele wereld aangetrokken die geïnteresseerd zijn in ondernemerschap.

Communicatiecursussen en Vakken

Het programma aan Team Academy Amsterdam legt een sterke nadruk op communicatie. Studenten leren effectief te communiceren met hun teamleden, klanten en opdrachtgevers. Het programma omvat ook andere vakken zoals marketing, financiën en bedrijfsbeheer.

Praktische Workshops

Naast traditionele klassikale lezingen omvat het programma aan Team Academy Amsterdam praktische workshops. Deze workshops worden geleid door experts uit het veld en bestrijken een breed scala aan onderwerpen zoals design thinking, klantenontdekking en voorbereiding van pitches.

Leiderschapsvaardigheden

Het programma aan Team Academy Amsterdam ontwikkelt sterke leiderschapsvaardigheden bij de studenten. Studenten leren effectief hun teams te leiden, taken te delegeren en elkaars sterke en zwakke punten te ondersteunen. Deze vaardigheden zijn cruciaal voor succes in ondernemerschap en zullen studenten goed van pas komen in welk carrièrepad ze ook kiezen.

Criteria

Om in aanmerking te komen voor het programma aan Team Academy Amsterdam moeten studenten aan bepaalde criteria voldoen. Ze moeten gepassioneerd zijn over ondernemerschap, een sterke werkethiek hebben en bereid zijn risico’s te nemen. Daarnaast moeten studenten goed kunnen samenwerken in een team en zich inzetten voor het opbouwen van een ondersteunende gemeenschap.

Het programma aan Team Academy Amsterdam is een uniek en innovatief Bachelor programma in ondernemerschap. Het benadrukt praktisch leren, teamwork, gemeenschap, reizen, zelfstandigheid en leiderschapsvaardigheden. Met de focus op communicatiecursussen en vakken, praktische workshops, en veldexperts, is het programma aan Team Academy Amsterdam de ideale keuze voor studenten die succesvolle ondernemers willen worden.

Stay up to date with Team Academy's events!