Door het uitbreken van het Corona virus hebben we momenteel alleen de online Open Doors via Zoom.

We geven de voorkeur aan dat jij de complete ervaring hebt op locatie door te kunnen praten met onze studenten en staf, het zien van de projecten/bedrijven van studenten en het ontdekken van de school. Echter, door het uitbreken van het Corona virus bieden we alleen de Open Doors online aan via een Zoom connectie. Hier krijg je instructies voor wanneer je je aanmeldt. We hebben ook de mogelijkheid om een 1:1 online Open Doors afspraak te hebben. Als je dit liever hebt, stuur ons dan een email, en dan selecteren we samen een moment.

Open Doors registratie

Date:
Thursday, April 16, at 7pmThursday, May 14, at 7pmTuesday, June 2, at 7pm

Location:
Online via Zoom

How did you find us?


Date:
Thursday, April 16, at 7pmThursday, May 14, at 7pmTuesday, June 2, at 7pm

Location:
Online via Zoom

How did you find us?


Ontdek de ins en outs van onze studie

Presentatie

In tegenstelling tot andere open dagen hebben we een persoonlijke presentatie, waar onze medewerkers & studenten hun ervaringen en ervaringen delen. Deze verhalen samen vertellen onze leerfilosofie, de waarden van Team Academy en wat studeren aan Team Academy inhoudt.

Vragen

Na de presentatie is er tijd om al je mogelijke vragen te stellen aan studenten en coaches. We zorgen dat je vertrekt met alle informatie die je nodig hebt om jouw keuze te maken.

Ontmoet studenten

Na de Open Doors nodigen we uit om met je toekomstige teamleden, huidige studenten of coaches te praten om te ontdekken of Team Academy iets voor jou is!

Word geïnspireerd door leden van onze community en meld je aan voor volgend jaar!