Trotse ondersteuners van jonge ondernemers sinds 2008

WAT MAAKT ONS ANDERS?

Traditionele bedrijfsopleidingen leren je theorie uit je hoofd te leren en te herhalen. Wij geloven dat er een betere manier is: praktische en interactieve cursussen volgen, relevante vaardigheden leren en deze toepassen in de echte wereld. Jouw opleiding, jouw bedrijf, jouw carrière. We stellen je ondernemende geest in staat om je passie te ontdekken door je de tools en vaardigheden te geven om je eigen bedrijven en/of projecten te starten. Als je afstudeert aan Team Academy, heb je een wereldwijd erkend Bachelordiploma, 4 jaar werkervaring, een internationaal netwerk, een bedrijf of project en onvergetelijke herinneringen aan je reizen over de hele wereld.

WAAROM ONZE STUDENTEN TEAM ACADEMY WAARDEREN

Gepersonaliseerd leren

Leer op een manier die het beste voor jou werkt en bepaal je eigen leerproces begeleid door ons team.

Zelf ontwikkeling

Krijg waardevolle levensvaardigheden, ontdek je passies en word de beste versie van jezelf.

ECHTE
RESULTATEN

Leer relevante informatie, start een bedrijf en bouw een portfolio vol met echte werkervaring terwijl je studeert.

VRIJHEID

Je hebt de vrijheid om je eigen pad te volgen, je eigen beslissingen te nemen, je carrière voort te zetten op jouw voorwaarden.

LEER
DOOR TE DOEN

Ervaar de ups en downs van het starten van een bedrijf, ontdek nieuwe culturen en maak levenslange vrienden.

LEER & REIS

Reis de wereld rond, leer in een multiculturele omgeving en word lid van een wereldwijd netwerk.

TEAM ACADEMY vs. Regular Education

Assignments
Teamwork
Practical Workshops
Family Member
Small Teams
Field Experts
Flexible Curriculum
Personal Coaching
Any Location
vs.
vs.
vs.
vs.
vs.
vs.
vs.
vs.
vs.
Exams
Individual work
Classical Lectures
Anonymous
Large Groups
Teachers
Static Curriculum
School Mentor
Class

EEN ONDERNEMERSCARRIÈRE

Wij zijn van mening dat de beste manier om onze studenten voor te bereiden op de echte wereld, is door ze de kans te geven om wat ze in de klas leren toe te passen op situaties in de echte wereld. Deze aanpak zorgt ervoor dat onze studenten en alumni worden uitgerust met de vaardigheden en ervaring die ze nodig hebben om een ​​vliegende start te maken wanneer ze de arbeidsmarkt betreden.

We werken nauw samen met een breed scala aan bedrijven en organisaties om ervoor te zorgen dat ons curriculum up-to-date en relevant is voor de behoeften van de wereld. Dit betekent dat onze studenten goed zijn uitgerust om door het snel veranderende landschap van hun gekozen velden te navigeren en verandering te stimuleren, zowel in hun eigen bedrijf ( ondernemer) of in een bestaande organisatie (intrapreneur).

Ondernemer

Een ondernemer is iemand die een nieuw bedrijf opricht, de meeste risico's neemt en van de meeste beloningen geniet. Een ondernemer is meestal een innovator, een bron van nieuwe ideeën, goederen, diensten en bedrijven. Als ondernemer bij Team Academy kun je een startup beginnen in bijna elke sector. Veel voorkomende sectoren voor Team Academy studenten zijn:

Intrapreneur, ondernemer binnen de organisatie

Een intrapreneur is een medewerker die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van innovatieve ideeën of projecten binnen een bedrijf. Ondernemers hebben toegang tot de middelen en mogelijkheden van een bestaand bedrijf. Na je studie aan de Team Academy kun je als intrapreneur werken in bijv. de volgende rollen:

DIT KAN JIJ ZIJN

Onze alumni zijn een bewijs van het succes van onze aanpak. Ze leveren belangrijke bijdragen op hun vakgebied, bevorderen hun carrière en hebben een positieve impact op hun gemeenschappen. Of ze nu ondernemers, leidinggevenden of leiders in hun vakgebied zijn, ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn hun collega's consequent een stap voor dankzij hun persoonlijke groei door de jaren heen en het voltooien van onze opleiding.

Daniel Piket
Class of 2022

Skrendi zonnebrillen drukken de liefde voor reizen en de wereld in het algemeen uit. Elke bestemming heeft zijn eigen verhaal en dromen. 

Yonah van Andel
Klas van 2018

ODB.AGENCY

Een content marketing- en productiebureau dat gespecialiseerd is in het bereiken van Gen Z en Millenials die werken met merken als Spotify, Adidas en Red Bull.

Teddy Uijttewaal
Klas van 2018

PROFESSIONAL REBEL

Een opleidingsinstituut dat sinds 2012 incompany trainingen aanbiedt voor young professionals, teams en managers.

Stijn Sommerdijk
Klas van 2020

MOLD BROTHERS

Op maat gemaakte, 3d-geprinte mallen voor enkele van de meest bekroonde chef-koks in Nederland, waaronder tal van Michelin-sterrenrestaurants.

Total Applicants
0
Huidige studenten
0
Staff, coaches, mentors & field experts
0

WIL JE MEER WETEN?

Ontdek hoe Team Academy je kan helpen bij het lanceren van een internationale carrière tijdens ons volgende introductie-event.

"Team Academy-alumni zijn anders: We denken in mogelijkheden, durven verandering te omarmen, passen ons snel aan en krijgen het werk gedaan!
GERT ENGEL
ALUMNUS, KLAS VAN 2022
Stay up to date with Team Academy's events!