Wat maakt ons anders

Traditioneel bedrijfsopleidingen leren je om theorie te onthouden en te herhalen. Wij geloven dat er een betere manier is: relevante vaardigheden leren en deze in de echte wereld toepassen. Jouw opleiding, jouw bedrijf, jouw carrière. De meeste opleidingen leren je om het heden te overleven, we stellen je in staat je toekomst op te bouwen.

Wanneer je afstudeert aan de Team Academy verlaat je de school met een wereldwijd erkende bachelor, 4 jaar werkervaring, een internationaal netwerk, een succesvol bedrijf of project en onvergetelijke herinneringen aan je reizen over de hele wereld.

Waarom onze studenten Team Academy waarderen

Gepersonaliseerd lerenLeer op een manier die het beste voor jou werkt en bepaal je eigen leerproces begeleid door ons team.

Zelf ontwikkelingKrijg waardevolle levensvaardigheden, ontdek je passies en word de beste versie van jezelf.

Echte ResultatenLeer relevante informatie, start een bedrijf en bouw een portfolio vol met echte werkervaring terwijl je studeert.

VrijheidJe hebt de vrijheid om je eigen pad te volgen, je eigen beslissingen te nemen, je carrière voort te zetten op jouw voorwaarden.

Levensveranderende ervaringenErvaar de ups en downs van het starten van een bedrijf, ontdek nieuwe culturen en maak levenslange vrienden.

Reizen & NetwerkReis de wereld rond, leer in een multiculturele omgeving en word lid van een wereldwijd netwerk.

Een ondernemerscarrière

De wereld verandert sneller dan ooit. Het World Economic Forum schat zelfs dat tegen 2050 50% van de banen van vandaag niet meer zullen bestaan ​​of volledig anders zullen zijn. Hierdoor is er een toenemende vraag naar creatieve individuen die comfortabel zijn in het omgaan met complexe, snelle uitdagingen, die zich snel kunnen aanpassen aan nieuwe omgevingen en verandering kunnen stimuleren, zowel in hun eigen bedrijf als in een bestaande organisatie.

Ondernemer

Een ondernemer is iemand die een nieuw bedrijf opricht, de meeste risico's neemt en van de meeste beloningen geniet. Een ondernemer is meestal een innovator, een bron van nieuwe ideeën, goederen, diensten en bedrijven.

Als ondernemer bij Team Academy kun je een startup beginnen in bijna elke sector. Veel voorkomende sectoren voor Team Academy-studenten zijn:

 • Onroerend goed
 • Eten en drinken
 • Tech
 • Marketing & Sales
 • Innovatie Consultancy
 • Bedrijfsontwikkeling

Intrapreneur, ondernemer binnenin organisatie

Een intrapreneur is een medewerker die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van innovatieve idesa of projecten binnen een bedrijf. Ondernemers hebben toegang tot de middelen en mogelijkheden van een bestaand bedrijf. Na je studie aan de Team Academy kun je als intrapreneur werken in de volgende rollen:

 • Verkoop en Marketing Manager
 • Management consultant
 • Projectleider
 • Product eigenaar
 • Innovatiemanager
 • Creatieve strateeg
 • ...

901

Aanmeldingen

63

Huidige studenten

28

Medewerkers, coaches, mentoren en deskundigen

Dit kan jij zijn!

Claudia DekenKlas van 2019

Plant Based Sushi

Het eerste veganistische sushi-restaurant in Amsterdam: seizoensgroenten, creativiteit van de chef en zeer goede beoordelingen! Meer info: www.facebook.com/p../

Yonah van AndelKlas van 2018

ODB.Agency

Een content marketing- en productiebureau dat gespecialiseerd is in het bereiken van Gen Z en Millenials die werken met merken als Spotify, Adidas en Red Bull. Meer info: www.odb.agency

Stijn SommerdijkKlas van 2020

Mold Brothers

Op maat gemaakte, 3d-geprinte mallen voor enkele van de meest bekroonde chef-koks in Nederland, waaronder tal van Michelin-sterrenrestaurants. Meer info: www.moldbrothers.nl

Neem de leiding over je toekomst!

Meld je nu aan