Trotse ondersteuners van jonge ondernemers sinds 2008

HBO IN ONDERNEMERSCHAP

Een bachelor die is ontworpen om jou de beste versie van jezelf te maken.

ONZE FILOSOFIE

Wij geloven dat iedereen het potentieel heeft om iets unieks te doen, hun doelen te bereiken en iets waardevols aan de wereld bij te dragen. Niet iedereen leert, denkt of werkt op dezelfde manier.
We bieden een nieuwe manier van leren die verschilt van het reguliere schoolsysteem. Onze opleiding is persoonlijk, flexibel en gericht op het creëren van tastbare resultaten voor jou en je bedrijf. Het is ontworpen om je creatief, een kritische denker, een geweldige communicator en een ervaren allrounder te maken.

Je bent klaar voor elke situatie in de 21e eeuw.

VAKKEN

Tijdens je vier jaar bij Team Academy krijg je wekelijks workshops naast de persoonlijke & team (business) coaching en mentoring.
Alles wat je in de workshops leert, kun je direct toepassen op je bedrijf of project.
Hieronder vind je een aantal vakken die je per jaar gaat volgen.

JAAR 1

JAAR 2

JAAR 3

JAAR 4

Wil je meer gedetailleerde information over de vakken die je in het eerste jaar krijgt?

HOE

LEER
DOOR TE DOEN

Bij Team Academy lanceer je tijdens je studie je eigen bedrijf of ondernemersproject. Je creëert echte producten en diensten, ontwerpt je eigen marketingstrategie, werkt met echte klanten en maakt echte winst door alles wat je leert onmiddellijk in de praktijk toe te passen.

LEER IN TEAMS

Leer in kleine teams van gelijkgestemde ondernemers. Neem deel aan workshops en masterclasses, doe zaken, reis de wereld rond en leer en werk in teamverband. Samen verbeter je je communicatieve vaardigheden, creativiteit, steun je elkaar, werk je samen en bouw je een levenslange verbinding op.

Leer van de experts

Onze studenten worden ondersteund door een team van coaches, zakelijke mentoren en velddeskundigen. Ons personeel bestaat uit een combinatie van hoogopgeleide docenten en topprofessionals en ervaren ondernemers. We zijn er trots op een verhouding van 1 personeelslid op elke 3 studenten te hebben.

LEER & REIS

Elk jaar reis je naar verschillende internationale bestemmingen. Samen met je team verken je landen als Roemenië, Zuid-Afrika, de VS en meer. Je werkt samen met lokale studenten en bedrijven, bouwt connecties op voor je bedrijf en sluit je aan bij een netwerk van creatieve Team Academy-studenten.

WAT

LEIDERSCHAP
ESSENTIALS
LEERLIJN 1

Leer een effectieve leider te worden. Ontwikkel je presentatie- en communicatievaardigheden, beheers de meest up-to-date projectmanagementmethodologieën en overwin conflicten. Leer jezelf, je team en je bedrijf te leiden.

ONDERNEMEN
ESSENTIALS
LEERLIJN 2

Beheers de essentie van marktonderzoek, producttesten en -ontwikkeling, verkoop, marketing en bedrijfsontwikkeling door creatief te denken.

TEAM
LEREN
LEERLIJN 3

Leer samenwerken, van elkaar leren, conflicten oplossen, kennis delen, groeien en een sterk team opbouwen.

INTEGRATED
SKILLS
LEERLIJN 4

Van IT tot Recht, leerlijn 4 bevat enkele van de meest essentiële harde vaardigheden die nodig zijn om als ondernemer te slagen in de snelle economie van vandaag.

Benieuwd naar hoe jouw 4-jarige reis er bij Team Academy uitziet?

SELECTIE CRITERIA

Wij geloven in mentaliteit boven cijfers. Bij Team Academy krijg je de vrijheid om je eigen leerproces te definiëren, aan je eigen projecten te werken en te ontdekken waar je gepassioneerd over bent. Je hebt GEEN geweldig bedrijfsidee nodig, je hebt WEL het lef en de vastberadenheid nodig die nodig zijn om als ondernemer te slagen.

Succesvolle Team Academy-aanmelders:

APPLICATIE CRITERIA

Wij bieden een wereldwijd erkende NVAO-geaccrediteerde bachelorsdiploma. Met dit diploma kun je als ondernemer in verschillende rollen werken of verder studeren op masterniveau.

Voorwaarden Nederlandse studenten:

Voorwaarden internationale studenten:

WIL JE MEER WETEN?

Ontdek hoe Team Academy jou kan helpen om dingen voor elkaar te krijgen terwijl je meer leert over jezelf en de wereld.

At Team Academy, I learned to take care of myself, to improve my skills, and to broaden my overall knowledge. Enjoy the ride, your success will follow…
DANIEL PIKET
ALUMNUS, KLAS VAN 2022

FINANCIËN

Informatie over het collegegeld, betalingsmogelijkheden, studiefinanciering (DUO) en te verwachten bijkomende kosten.

Aanmeldingsproces

Hoe meld je je aan voor Team Academy: het registratieformulier, evenementen en andere information.

WONEN IN AMSTERDAM

Informatie over registreren, woning zoeken, studentenleven en transport opties
Amsterdam.

Lees meer over ons

Alle ins en outs van deze bacheloropleiding, verhalen van studenten en praktische info gecombineerd in onze brochure.

TEAM ACADEMY UITGELEGD

Een uniek en innovatief bachelorprogramma voor beginnende ondernemers

Team Academy Amsterdam is een business school in Amsterdam die een uniek en innovatief bachelorprogramma in ondernemerschap aanbiedt. Het programma is bedoeld voor studenten die willen leren door te doen, tijdens hun studie een eigen bedrijf willen starten en de vaardigheden willen ontwikkelen die nodig zijn om succesvolle ondernemers te worden. Dit is wat het programma bij Team Academy Amsterdam zo uniek maakt:

Leren door te doen: Het programma van Team Academy Amsterdam legt de nadruk op praktisch leren boven theorie. Studenten leren door te doen, door met hun teams aan real-life projecten te werken. Deze benadering van onderwijs biedt studenten praktische ervaring in ondernemerschap, marketing en bedrijfsbeheer.

Start je bedrijf tijdens je studie: Team Academy Amsterdam moedigt studenten aan om tijdens hun studie een eigen bedrijf te starten. De school biedt mentorschap, coaching en financiering om studenten te helpen hun ideeën om te zetten in succesvolle bedrijven. Door te studeren aan Team Academy Amsterdam krijgen studenten de kans om hun eigen bedrijf te starten terwijl ze nog op school zitten.

Teamwerk en gemeenschap: studenten werken in teams om zakelijke uitdagingen op te lossen, waarbij ze sterke teamwerkvaardigheden, communicatie en leiderschapskwaliteiten ontwikkelen. Daarnaast maken studenten deel uit van een hechte gemeenschap van gelijkgestemde individuen met een passie voor ondernemerschap. Deze community creëert een ondersteunende omgeving waar studenten van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.

Reizen en onafhankelijkheid: Team Academy Amsterdam biedt studenten de mogelijkheid om te reizen en nieuwe culturen te ontdekken. Studenten wonen internationale evenementen bij en nemen deel aan studiereizen naar andere landen, waardoor ze een breder perspectief krijgen op ondernemerschap en marketing. Bovendien benadrukt het programma onafhankelijkheid en moedigt het studenten aan om hun eigen interesses en passies te verkennen.

 

Innovatieve en nieuwe bacheloropleiding: De opleiding van Team Academy Amsterdam is een Bachelor of Business Administration (BBA) in ondernemerschap. Het programma is relatief nieuw en is in 2008 in Nederland geïntroduceerd. De innovatieve benadering van onderwijs van het programma heeft studenten van over de hele wereld aangetrokken die geïnteresseerd zijn in ondernemerschap.

Communicatie Vakken en Onderwerpen: Het programma van Team Academy Amsterdam legt een sterke nadruk op communicatie. Studenten leren hoe ze effectief kunnen communiceren met hun teamleden, klanten en klanten. Het programma behandelt ook andere onderwerpen zoals marketing, financiën en bedrijfsbeheer.

Praktijkworkshops: Naast de traditionele klassikale hoorcolleges omvat het programma van Team Academy Amsterdam ook praktijkworkshops. Deze workshops worden geleid door veldexperts en behandelen een reeks onderwerpen zoals ontwerpdenken, klantontdekking en pitchvoorbereiding.

Leiderschapsvaardigheden: Het programma van Team Academy Amsterdam ontwikkelt sterke leiderschapsvaardigheden bij haar studenten. Studenten leren hoe ze hun teams effectief kunnen leiden, taken kunnen delegeren en elkaars sterke en zwakke punten kunnen ondersteunen. Deze vaardigheden zijn cruciaal voor succes in het ondernemerschap en zullen studenten goed van pas komen in elk carrièrepad dat ze kiezen.

Criteria: Om in aanmerking te komen voor het programma bij Team Academy Amsterdam moeten studenten aan bepaalde criteria voldoen. Ze moeten een passie hebben voor ondernemerschap, een sterke arbeidsethos hebben en bereid zijn risico's te nemen. Bovendien moeten studenten goed in een team kunnen werken en zich inzetten voor het opbouwen van een ondersteunende gemeenschap.

Kortom, de opleiding van Team Academy Amsterdam is een unieke en vernieuwende bacheloropleiding ondernemerschap. Het legt de nadruk op praktisch leren, teamwerk, gemeenschap, reizen, onafhankelijkheid en leiderschapsvaardigheden. Met de focus op communicatiecursussen en -vakken, praktische workshops en veldexperts, is het programma van Team Academy Amsterdam de ideale keuze voor studenten die succesvolle ondernemers willen worden.

Stay up to date with Team Academy's events!