Waarom


De wereld verandert snel en om een ​​succesvolle carrière te hebben, moet je een creatieve denker zijn die onafhankelijk en gedreven is en grote ideeën kan verwezenlijken. Bij Team Academy helpen we je een ondernemerscarrière te starten en het beste uit jezelf te halen!

Hoe


Leer door te doen: Start je eigen bedrijf of project, pas alles wat je leert van ons team van ervaren experts toe op je bedrijf.Leer in een team: Word lid van een team van toekomstige ondernemers, leer met en van elkaar, begeleid door een teamcoach. Leer & reis: Reis elk jaar naar een andere wereldse bestemming. Leer van andere culturen, breid je wereldbeeld uit en word lid van een internationaal netwerk.

Wat


Onze Bachelor of Bussiness Administration opleiding maakt gebruik van de meest recente kennis, methoden en hulpmiddelen om je te helpen een voorsprong te krijgen op uw carrière als een succesvolle ondernemer of zakenman/vrouw. Leer onderwerpen als marketing, rechten, financiën en IT van ervaren deskundigen en bedrijfsmentoren.

TEAM ACADEMY IN HET KORT

Wil meer weten?

Bezoek een Open Doors

Bij Team Academy heb ik geleerd dat je verantwoordelijk bent voor je eigen toekomst. Doe het nu en blijf proberen!

Teddy - TA Alumni

Bij Team Academy heb ik geleerd dat je verantwoordelijk bent voor je eigen toekomst. Wachten op het antwoord zal nooit het juiste antwoord zijn. Doe het nu en blijf proberen !!!

Teddy - TA Alumni

ALUMNI CARRIÈRES

41%

Eigen bedrijf

38%

Werkend bij een start-up

13%

Werkt bij een traditioneel bedrijf

Evenementen

Wat zijn we van plan!

Er gebeurt altijd iets in de Team Academy-community. Lanceringen, meet-ups, workshops, noem maar op. Kom langs en doe mee!

(Online) Open Doors

28 April, 2021 (online)

Wil je je toekomstige teamleden ontmoeten, betrokken worden bij een leuke activiteit en meer leren over ons BBA-programma?Kom naar onze Open Doors!Please see all possible Open Doors and sign up here!We are planning to schedule Open Doors on our location (and online) again this Academic Year!

Online Business Sessie

Op verzoek

Nadat je bij onze Open Doors bent geweest, word je normaal gesproken uitgenodigd om deel te nemen aan een van onze populaire business sessies en om een ​​dag student te zijn bij Team Academy.Vanwege de Corona-uitbraak is de volgende stap echter een online 1: 1 ontmoeting met onze bedrijfsmentor Marc Ernst om te praten over ideeën, kansen of projecten waar je al aan werkt! Vraag deze hier aan.

Ouders-Mentor meeting

Op verzoek

We begrijpen dat privéonderwijs voor uw kind in Amsterdam een ​​behoorlijke stap kan zijn. Wellicht heeft u vragen die u in een persoonlijke (online) chat beantwoord wilt hebben: past dit programma bij mijn kind? Wat levert het een student extra op bij TA? Zal er voldoende persoonlijke begeleiding zijn? Enz. Daarom bieden we "ouder-mentor"-bijeenkomsten aan in elke fase van het aanmeldingsproces.Vraag deze hier aan en we reageren z.s.m.

Projecten

Wat zijn onze studenten aan het doen!

Onze studenten zijn gedreven, uniek en out of the box denkers. Ze hebben van alles gedaan, van samenwerken met Keniaanse boeren om een ​​lijn van fair-chain koffie te maken, tot door technologie gedreven voedselproeverijen of het schaduw schrijven van een boek over innovatie met een bekroond adviesbureau. Ontdek wat ze van plan zijn!

Ontdek Team Academy!

Zie bij onze Open Doors hoe Team Academy jou kan helpen een internationale carrière te starten.

Bezoek een Open Doors

Bij Team Academy werd ik een duizendpoot die klaar was om 10 mensen te werk te stellen op de leeftijd van 21!

Aster van Laere - TA Alumni

Bij Team Academy werd ik een duizendpoot die klaar was om 10 mensen te werk te stellen op de leeftijd van 21!

Aster van Laere - TA Alumni