Ondernemende Hogeschool in Amsterdam

BEN JE KLAAR VOOR DE UITDAGING?

WAAROM

De meeste BBA-afgestudeerden hebben een leeg LinkedIn-profiel en moeten hun carrière beginnen met weinig werk- en levenservaring.

Bij Team Academy studeer je echter af met vier jaar werkervaring. Je start projecten en bedrijven, verdient geld, werkt aan je vaardigheden en ontwikkelt je persoonlijk en professioneel. Je maakt als student het beste gebruik van je tijd.

'Verandering is de enige constante' en je moet creatief, innovatief & bewust zijn om je aan nieuwe situaties aan te kunnen passen.

Bij Team Academy leer je hoe je dit doet en ben je voorbereid op alles op je pad. 

Ben je klaar om je potentieel te benutten op persoonlijk, zakelijk en sociaal vlak?

HOE

Team Academy Amsterdam biedt een praktisch alternatief voor de meer traditioneel aangeboden cursussen in ondernemerschap.

Gedurende je vier jaar heb je wekelijkse interactieve workshops met je team, evenals persoonlijke en team (zakelijke) mentoringsessies. Je wordt bij een tentamen niet beoordeeld op wat je je herinnert, maar op hoe je theorie implementeert in opdrachten en presentaties.

Je reist samen, bezoekt organisaties en werkt aan concrete cases voor bedrijven. Je kunt alles wat je leert toepassen op je eigen bedrijf of project en je ondernemende mindset verbeteren.

Je studeert ondernemerschap in een energieke ondernemers community.

WAT

Ons geaccrediteerde Bachelor of Business Administration-programma maakt gebruik van unieke methoden en tools om je als ondernemer of intrapreneur een voorsprong te geven. Je hebt een enorm voordeel ten opzichte van je collega's.

Je krijgt inspirerende workshops zoals Innovation Leadership, Value Proposition Design en Building High-Performance Teams, evenals zakelijke basisprincipes zoals Law & Marketing van ervaren ondernemers en bedrijfsmentoren.

Het gevarieerde studieprogramma helpt je bij het ontwikkelen van je creativiteit en communicatieve vaardigheden, ontwerp je toekomst, terwijl hij tegelijkertijd een team speler en ondernemer wordt die durft om unieke ideeën te starten .

OVER TEAM ACADEMY

ALUMNI CARRIÈRES

0 %
Eigen bedrijf
0 %
Werkend voor een Startup/SME
0 %
Werkend voor soort bedrijven

WIL JE MEER WETEN?

Ontdek hoe Team Academy je kan helpen bij het lanceren van een internationale carrière tijdens ons volgende introductie-event.

"Bij Team Academy heb ik geleerd dat je verantwoordelijk bent voor je eigen toekomst. Doe het nu en blijf proberen!"
TEDDY UIJTTEWAAL
Afgestudeerde, klas van 2018

Evenementen

OPEN DOORS
VOLGENDE OPEN DOORS - 22 FEB

We hebben weer Open Doors op onze locatie (maar ook online) dit academische jaar.

Wil je je toekomstige teamleden ontmoeten, betrokken zijn bij een leuke activiteit en meer te weten komen over ons BBA-programma? Kom naar onze Open Doors!
Bekijk alle mogelijke Open Doors en meld je aan via deze link

STUDENT VOOR EEN DAG
OP AANVRAAG, VIA EMAIL

Nadat je bij onze Open Doors bent geweest, word je uitgenodigd om deel te nemen aan een van onze populaire business of team sessies en ervaar je een dag student zijn bij Team Academy.

Je volgende stap kan ook zijn om een ​​online 1:1-meeting te hebben met onze business mentor Marc Ernst om te praten over ideeën, kansen en projecten waar je al aan werkt! Vraag deze aan via deze link.

OUDER-MENTOR-GESPREK
BEKIJK VIDEOS VAN ONZE STUDENTEN
We begrijpen dat privéonderwijs voor uw kind in Amsterdam een ​​behoorlijke stap kan zijn. Wellicht heeft u vragen die u in een persoonlijke (online) chat beantwoord wilt hebben: past dit programma bij mijn kind? Wat levert het een student extra op bij TA? Zal er voldoende persoonlijke begeleiding zijn? Enz.

Daarom bieden we "ouder-mentor"-bijeenkomsten aan in elke fase van het aanmeldingsproces. Vraag dezechier aan en dan reageren we z.s.m.
ACCREDITTION

Het Instituut Schoolvision is door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen erkend als Hogeschool. In nauwe samenwerking met Team Academy biedt zij de geaccrediteerde Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship aan, geregistreerd onder Isat 30117 in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO). De Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship is sinds mei 2015 geaccrediteerd door de Accreditatie Organisatie van Nederland en Vlaanderen (NVAO).

GEACCREDITEERD DOOR
LID VAN
VRIENDEN VAN TEAM ACADEMY AMSTERDAM