Je toekomst start hier en nu!

Bij de meeste opleidingen leer je om te gaan met uitdagingen uit het verleden, wij helpen je om te bouwen aan je eigen toekomst. Bij Team Academy leer je ondernemer te worden door te doen, op basis van de nieuwste en bewezen theoretische kennis. In onze hbo-opleiding ontwikkel je een ondernemende mindset door je eigen onderneming of project te starten, door je eigen producten of diensten te ontwikkelen en door te werken met echte klanten. Hierin word je gecoacht door ervaren ondernemers en professionals die je vertrouwd maken met de theorie van ondernemerschap.


Waarom?

We leven in een tijd van snelle en wereldwijde veranderingen en hier zijn nieuwe kennis en vaardigheden voor nodig. Het is belangrijk om op een creatieve en ondernemende manier met deze verandering om te leren gaan, waardoor jij in de toekomst relevant, onderscheidend en succesvol kunt zijn.Traditionele ondernemersopleidingen leren je theorie, wij geloven dat leren door te doen, op basis van theorie, een betere manier is om te leren ondernemen.

Hoe?

We werken in kleine teams, met gemotiveerde studenten, begeleid door ervaren ondernemende experts, business mentoren en teamcoaches. Je leert hoe je een onderneming begint, ontwikkelt en laat groeien. Je ontwikkelt essentiële communicatieve vaardigheden en wordt een effectieve leider, door theorie direct in de praktijk toe te kunnen passen.

Wat?

We hebben een unieke opleiding ontwikkeld die je nergens anders kunt volgen; een geaccrediteerde hbo-opleiding, waarna je afstudeert met vier jaar ervaring als ondernemer en een diploma in Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship.

Nothing ever becomes real until it is experienced

- John Keates, 1819

Team Academy is een intensieve, internationale (Engelstalige), vierjarig programma, ontworpen om je te laten groeien in ondernemendheid en je voor te bereiden op een succesvolle toekomst in de huidige, snel veranderende, globale economie.Onze opleiding kun je volgen in Amsterdam en Maastricht (Nederland), Boekarest (Roemenië), Lima (Peru) en Stellenbosch/Kaapstad (Zuid Afrika).

There are no born entrepreneurs, there are only individuals with enough grit to set their own course.

Lees meer

Wat doen onze studenten?

Dit kun jij zijn!

Meer weten? Kom naar onze Open Doors

Tijdens de Open Doors vertellen we over het wat, hoe en waarom van de opleiding, delen studenten hun ervaringen, krijg je informatie over vakken en over het curriculum van Team Academy. Wil je weten of Team Academy bij jou past? Schrijf je dan in voor de Open Doors! Dit event past geheel bij onze persoonlijke aanpak van onderwijs en we nemen de tijd om elke aanwezige voor en na de presentatie te spreken. De eerstvolgende zijn op 11 januari, 4 februari, 7 maart en 7 april.

Schrijf je in

Take charge of your future...Become an entrepreneur

Meer informatie over de open doors