Trotse ondersteuners van jonge ondernemers sinds 2008

Een Purpose-Driven Ondernemerschap Studie in Amsterdam

BEN JE KLAAR VOOR DE UITDAGING?

WAAROM?

De meeste HBO-afgestudeerden hebben een leeg LinkedIn-profiel en moeten hun carrière beginnen met weinig werk- en levenservaring.

Bij Team Academy studeer je wél met vier jaar werk- en levenservaring af en bieden we je een omgeving aan waar jij je passie kunt ontdekken, elke dag groeit en leert en plezier hebt omdat je een plek hebt gevonden waar je graag bent.

Leer creatief, innovatief en bewust te zijn in een voortdurend veranderende wereld. Studeer af met het vertrouwen en de kennis om elke uitdaging aan te gaan.

Wij geloven dat teamwork, een ondernemende mentaliteit en het kennen van je doel de ingrediënten zijn om als persoon te groeien en een positieve impact op de wereld te hebben. Heb jij wat nodig is?

HOE?

Team Academy Amsterdam biedt een geaccrediteerde studie-ervaring die ons onderscheidt van traditionele cursussen in ondernemerschap door een unieke en innovatieve aanpak.

Het gevarieerde studieprogramma helpt je om je te ontwikkelen op persoonlijk, professioneel en sociaal vlak. Je leert levenslange vaardigheden, en ontwerpt je toekomst, terwijl je tegelijkertijd een team player en ondernemer wordt die unieke ideeën durft te starten.

Ontwikkel jouw ondernemersmentaliteit in een levendige en ondersteunende community en krijg tijd in je rooster om je eigen bedrijf of project tot leven te brengen.

Meld je aan voor een transformerende vier jaar waar je leert terwijl je uit je comfortzone geduwd wordt en daarvan ook geniet. Ben je klaar om de stap te maken?

WAT?

In kleine teams krijg je wekelijks inspirerende workshops zoals Innovation LeadershipValue Proposition Design, and Building High-Performance Teams. Of je hebt basis bedrijfsvakken zoals Recht en Marketing.

Jij en je team worden ondersteund door ervaren ondernemers, teamcoaches en business mentoren, met wie je persoonlijke en team (business) mentorsessies hebt.

Cijfers krijgen niet voor wat je onthoudt in een examen, maar voor je reflectie, je verantwoording, en hoe je de theorie toepast in opdrachten en presentaties.

Reis elk jaar om nieuwe culturen te ontdekken, organisaties te bezoeken, je team te versterken en meer te ontdekken over wie jij wilt zijn in de wereld.

OVER TEAM ACADEMY

ALUMNI CARRIÈRES

0 %
Eigen bedrijf
0 %
Werkend voor een Startup/SME
0 %
Werkend voor soort bedrijven

WIL JE MEER WETEN?

Ontdek hoe Team Academy je kan helpen bij het lanceren van een internationale carrière tijdens ons volgende introductie-event.

"Bij Team Academy heb ik geleerd dat je verantwoordelijk bent voor je eigen toekomst. Doe het nu en blijf proberen!"
TEDDY UIJTTEWAAL
Afgestudeerde, klas van 2018

NIEUWS

Mooie opkomst voor de Open Doors op locatie
VOLGENDE OPEN DOORS: 14 JUNI

Op 26 januari 2023 organiseerden we onze eerste Open Doors op locatie van dit Academisch jaar. Onze studenten en docenten verwelkomden een levendige groep potentiële studenten en hun ouders.

Ik vond het er echt geweldig uitzien, ik vond het vooral leuk om te zien hoe uniek het was van wat je gewend bent van andere scholen.” – ingeschreven student voor 2023

Nadat we onze school en de bedrijven van onze leerlingen hadden gepresenteerd, … Lees meer hier

Nieuws van Team Academy Amsterdam
MAY NEWSLETTER
In this newsletter, we share an update about the new dog shelter our alumnus Sil opened in Amsterdam. We also share some of the subjects our 4th years are working on in their thesis, and June has a number of events coming up for the community. Curious? Read the newsletter hier.
4 redenen om te studeren aan Team Academy
DOOR EERSTE JAAR EVERT

Het nieuwe jaar is begonnen, de numerus fixus-deadlines zijn al verstreken en de andere
sollicitatiedeadlines komen dichterbij. Misschien begin je de druk te voelen. “Wat wil ik met mijn
leven?; Welk programma wil ik volgen?” Hier zijn 4 redenen om Team Academy te kiezen als je
volgende stap in het leven.

Read more hier.

ACCREDITTION

Het Instituut Schoolvision is door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen erkend als Hogeschool. In nauwe samenwerking met Team Academy biedt zij de geaccrediteerde Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship aan, geregistreerd onder Isat 30117 in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO). De Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship is sinds mei 2015 geaccrediteerd door de Accreditatie Organisatie van Nederland en Vlaanderen (NVAO).

GEACCREDITEERD DOOR
LID VAN
VRIENDEN VAN TEAM ACADEMY AMSTERDAM

Een unieke onderwijsinstelling voor onze toekomstige inspirators

Team Academy Amsterdam is een unieke onderwijsinstelling die studenten een unieke leerervaring biedt. Deze innovatieve instelling, gelegen in de levendige stad Amsterdam, biedt een praktische benadering van onderwijs die studenten voorbereidt op succes in de snel veranderende wereld van vandaag. Wat onderscheidt Team Academy Amsterdam? En waarom zou elke student hier moeten overwegen om te studeren?

Ten eerste verschilt Team Academy Amsterdam op een aantal belangrijke punten van traditionele universiteiten en hogescholen. In plaats van te vertrouwen op lezingen en studieboeken, werken studenten van Team Academy Amsterdam in kleine teams om echte problemen op te lossen en hun eigen bedrijf te ontwikkelen. Deze benadering van onderwijs bevordert samenwerking, kritisch denken en ondernemersvaardigheden, die allemaal zeer gewaardeerd worden op de huidige arbeidsmarkt.

Bovendien biedt Team Academy Amsterdam een ​​echt internationale ervaring, met studenten van over de hele wereld die hier komen studeren. Dit creëert een diverse en inclusieve leeromgeving die studenten blootstelt aan verschillende perspectieven en denkwijzen. Het biedt studenten ook een uitstekende gelegenheid om hun taalvaardigheid te ontwikkelen en een wereldwijd netwerk van contacten op te bouwen.

Een ander belangrijk voordeel van studeren aan Team Academy Amsterdam is de mogelijkheid om te leren van ervaren mentoren die een succesvolle carrière hebben in het bedrijfsleven en ondernemerschap. Deze mentoren begeleiden en ondersteunen studenten bij het werken aan hun eigen projecten en het ontwikkelen van hun vaardigheden. Deze gepersonaliseerde benadering van onderwijs zorgt ervoor dat elke student de ondersteuning krijgt die hij nodig heeft om te slagen.

Bovendien heeft Team Academy Amsterdam een ​​sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit betekent dat studenten worden aangemoedigd om bedrijven en projecten te ontwikkelen die een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu. Dit is een belangrijke overweging voor veel studenten die een verschil willen maken in de wereld en hun carrièredoelen willen afstemmen op hun waarden.

Ten slotte is Amsterdam een ​​fantastische stad om in te studeren. Bekend om zijn levendige cultuur, prachtige grachten en musea van wereldklasse, is Amsterdam een ​​stad die voor elk wat wils biedt. Met uitstekend openbaar vervoer en een gastvrije en vriendelijke sfeer is het geen wonder dat zoveel studenten ervoor kiezen om hier te studeren.

In conclusion, Team Academy Amsterdam is an innovative and exciting educational institution that offers a unique learning experience for students. With a focus on entrepreneurship, sustainability, and social responsibility, as well as an international and diverse student body and experienced mentors, Team Academy Amsterdam is the perfect place for students who are looking to make a difference in the world and build successful careers. So why not consider studying at Team Academy Amsterdam and take the first step towards a brighter future?

Stay up to date with Team Academy's events!