Waarom


De wereld verandert snel en om een ​​succesvolle carrière te hebben, moet je een creatieve denker zijn die onafhankelijk en gedreven is en grote ideeën kan verwezenlijken. Bij Team Academy helpen we je een ondernemerscarrière te starten en het beste uit jezelf te halen!

Hoe


Leer door te doen: Start je eigen bedrijf of project, pas alles wat je leert van ons team van ervaren experts toe op je bedrijf.Leer in een team: Word lid van een team van toekomstige ondernemers, leer met en van elkaar, begeleid door een teamcoach. Leer & reis: Reis elk jaar naar een andere wereldse bestemming. Leer van andere culturen, breid je wereldbeeld uit en word lid van een internationaal netwerk.

Wat


Ons Bachelor of Bussiness Administration-programma maakt gebruik van de meest recente kennis, methoden en hulpmiddelen om je te helpen een voorsprong te krijgen op uw carrière als een succesvolle ondernemer of zakenman/vrouw. Leer onderwerpen als marketing, rechten, financiën en IT van ervaren deskundigen en bedrijfsmentoren.

Wil meer weten?

Bezoek een Open Doors

Bij Team Academy heb ik geleerd dat je verantwoordelijk bent voor je eigen toekomst. Doe het nu en blijf proberen!

Teddy Uijttewaal - TA Alumni

Bij Team Academy heb ik geleerd dat je verantwoordelijk bent voor je eigen toekomst. Wachten op het antwoord zal nooit het juiste antwoord zijn. Doe het nu en blijf proberen !!!

Teddy Uijttewaal - TA Alumni

55%

Eigen bedrijf

Alumni carrières

32%

Werkend bij een start-up

13%

Werkt bij een traditioneel bedrijf

Evenementen

Wat zijn we van plan!

Er gebeurt altijd iets in de Team Academy-community. Lanceringen, meet-ups, workshops, noem maar op. Kom langs en doe mee!

Open Doors

7 maart, 2020

Wil je je toekomstige teammembers ontmoeten, samen een leuke activiteit oppakken, of meer weten over ons BBA-programma? Kom je naar onze volgende Open Doors, meld je hier aan!

Bootcamp day

13 maart 2020

Nadat je bij onze Open Doors bent geweest, ben je welkom op deze intense, interactieve dag waar je de Team Academy manier van leren, werken in teams en het oplossen van business cases kunt ervaren.

Masterclass: Succesvol falen

13 feb. 2020

Zie je angst onder ogen en begin je passie na te jagen! In deze boeiende en interactieve workshop leer je omgaan met faalangst in je persoonlijke en professionele leven.

Projecten

Wat zijn onze studenten aan het doen!

Onze studenten zijn gedreven, uniek en out of the box denkers. Ze hebben van alles gedaan, van samenwerken met Keniaanse boeren om een ​​lijn van fair-chain koffie te maken, tot door technologie gedreven voedselproeverijen of het schaduw schrijven van een boek over innovatie met een bekroond adviesbureau. Ontdek wat ze van plan zijn!

Ontdek Team Academy!

Zie bij onze Open Doors hoe Team Academy jou kan helpen een internationale carrière te starten.

Bezoek een Open Doors

Bij Team Academy werd ik een duizendpoot die klaar was om 10 mensen te werk te stellen op de leeftijd van 21!

Aster van Laere - TA Alumni

Bij Team Academy werd ik een duizendpoot die klaar was om 10 mensen te werk te stellen op de leeftijd van 21!

Aster van Laere - TA Alumni