Trotse ondersteuners van jonge ondernemers sinds 2008

EEN INDRUK VAN STUDEREN BIJ TEAM ACADEMY

Onze studenten brengen minder tijd op school door dan op een traditionele universiteit, omdat ze naar andere landen reizen of klanten, leveranciers, medewerkers en investeerders zoeken voor hun bedrijf. Desalniettemin streven we naar een mooie en inspirerende locatie, waar studenten graag vertoeven. Veel van onze studenten gebruiken de ruimte als kantoor, plannen vergaderingen met teamgenoten, eten samen maaltijden en werken individueel.

Bezoekers en toekomstige studenten beschrijven onze locatie als "een productieve, maar ontspannen sfeer", "vol energie", en "compact en perfect voor kleine, gerichte groepen”. Een aankomend student omschreef het zelfs als “een persoonlijke, warme plek die je een thuisgevoel geeft in combinatie met school“. Dit is precies hoe we willen dat Team Academy is, we zijn trots op onze locatie in Amsterdam en blijven nieuwe aspecten toevoegen, die we samen met onze studenten elke maand verbeteren.

Omdat de Team Academy-ruimte zo'n belangrijk onderdeel van je studie zal zijn, vinden we dat je de locatie moet ervaren en kijken of je denkt dat dit het soort plek is dat je zoekt. 

Hieronder vind je een impressie van de ruimte, maar we verwelkomen je hier natuurlijk graag persoonlijk!

ONZE LOCATIES EN RUIMTES

EVENEMENTEN, WORKSHOPS & MASTERCLASSES

HET LEVEN ALS TEAM ACADEMY STUDENT

Stay up to date with Team Academy's events!