Trotse ondersteuners van jonge ondernemers sinds 2008

SEE IF OUR PROGRAM FITS YOUR PERSONALITY!

We begrijpen dat de keuze voor een vierjarige opleiding op de hogeschool een uitdaging kan zijn; zelfs beslissen om ons te bezoeken voor een Open Deuren kan een stap zijn. Hoe weet je of een school past bij jouw wensen en voorkeuren? Pas jij erbij? Zul je leren wat je wilt leren? Is het je tijd en investering waard?

Team Academy is een school voor jonge ondernemers, voor degenen die hun persoonlijke en zakelijke vaardigheden willen ontwikkelen, en voor studenten die hun bedrijf willen starten terwijl ze reizen en tegelijkertijd naar school gaan , of je doet het, maar je wilt ook controleren of je al een aantal vaardigheden hebt.

Om deze stap gemakkelijker te maken, hebben we een online test en een ja/nee schema ontwikkeld met een paar korte vragen die je helpen erachter te komen of je de ondernemersgeest hebt en of je zou passen tussen de andere ondernemers van Team Academy Amsterdam.

Veel plezier en hopelijk tot binnenkort bij Team Academy Amsterdam!

TEST JEZELF

WIL JE MEER WETEN?

Ontdek hoe Team Academy je kan helpen bij het lanceren van een internationale carrière tijdens ons volgende introductie-event.

"Bij Team Academy heb ik geleerd dat je verantwoordelijk bent voor je eigen toekomst. Doe het nu en blijf proberen!"
TEDDY UIJTTEWAAL
Afgestudeerde, klas van 2018
Stay up to date with Team Academy's events!