We doen ons best om individuen te selecteren die passen bij onze unieke benadering van leren en die volgens ons het meest zullen profiteren van de unieke omgeving van Team Academy.Dankzij ons sollicitatieproces kunnen we je leren kennen en kun jij ontdekken of Team Academy de beste plaats is om je voor te bereiden op jouw ondernemerstoekomst.

Aanmeldingsproces

Fase 1

De proces begint met het onderstaande registratieformulier. Hiermee kunnen we controleren of je de juiste opleiding hebt om je aan te melden voor Team Academy. Nadat we je aanvraagformulier hebben beoordeeld, ontvang je een uitnodiging voor de Open Doors (als je hier al aan hebt deelgenomen een voor onze Bootcamp in ondernemerschap). Hier leer je over onze principes, het leerproces en het curriculum. Je krijgt de kans om studenten, coaches en experts te ontmoeten en te chatten om te zien of Team Academy is wat je zoekt.

Fase 2

Nadat je ons hebt leren kennen, willen wij jou leren kennen. Tijdens de tweede fase in het aanvraagproces vragen we om een ​​aantal schriftelijke documenten waarin je ons kunt vertellen wie je bent, waar je je nu bevindt en wat je doelen zijn. Je wordt ook uitgenodigd voor een interview en uiteindelijk een gesprek met onze CEO om te bepalen of je geschikt bent voor Team Academy en het team dat we samenstellen voor het komende academiejaar.

Aanmeldingsformulier

Deadline voor aanmelding: 1 juni 2020Startdatum: 1 september 2020

First Name
Last Name
Date of Birth
Place of Birth
Email
Telephone Number
Gender
Nationality
Address
Level of Study
Date Completed
English Language Level
Grade Achieved (optional)
Upload C.V. or Resume (optional)
Upload Academic Transcript (optional)
Why do you want to join Team Academy? (max 500 words)
I give Team Academy Amsterdam permission to contact me for further application and promotion purposesYes

Hoe ziet jouw toekomst er uit?

Dit is het moment om te beslissen wat voor toekomst je voor jezelf wilt. Volg je eigen dromen en neem de sprong

Bezoek een Open Doors

Ik koos ervoor om mij aan te melden bij Team Academy omdat je vrij bent om je richting te kiezen, vrij bent iets te beginnen dat echt van jou is en je wordt behandeld als een volwassene.

Isabella van de Graaf - student TA