We doen ons best om individuen te selecteren die passen bij onze unieke benadering van leren en die volgens ons het meest zullen profiteren van de unieke omgeving van Team Academy.Dankzij ons sollicitatieproces kunnen we je leren kennen en kun jij ontdekken of Team Academy de beste plaats is om je voor te bereiden op jouw ondernemerstoekomst.

Aanmeldingsproces

Fase 1

De reis begint door het onderstaande registratieformulier in te vullen. Zo kunnen we controleren of je de juiste vooropleiding hebt om je aan te melden bij Team Academy. Nadat we je aanvraagformulier hebben bekeken, willen we graag dat je je aanmeldt voor een van onze (online) Open Doors, waar je meer te weten komt over onze principes, het leerproces en het curriculum. We geven je ook een (online) rondleiding door de school en studenten zullen hun bedrijf en project aan je beschrijven.Als je eenmaal bij Open Doors bent geweest, ontvang je normaal gesproken een uitnodiging om onze student voor een dag te zijn. Vanwege de uitbraak van Corona ontvang je echter een uitnodiging voor een 1:1 online gesprek met onze bedrijfsmentor Marc Ernst. Samen kun je ideeën, kansen of lopende projecten/bedrijven bespreken.

Fase 2

Nadat je ons hebt leren kennen, willen wij jou leren kennen. Tijdens de tweede fase in het aanvraagproces vragen we om een ​​aantal schriftelijke documenten waarin je ons kunt vertellen wie je bent, waar je je nu bevindt en wat je doelen zijn en hoe Team Academy hierbij kan helpen. Wanneer deze documenten geaccepteerd zijn word je uitgenodigd voor een gesprek met iemand van het management team om te bepalen of je geschikt bent voor Team Academy en het team dat we samenstellen voor het komende academische jaar.

Aanmeldingsformulier

First Name
Last Name
Date of Birth
Place of Birth
Email
Telephone Number
Gender
Nationality
Street
Postal code
City
Country
Level of Study
Date Completed
English Language Level
Grade Achieved (optional)
Upload C.V. or Resume (optional)
Upload Academic Transcript (optional)
Why do you want to join Team Academy? (max 500 words)
I give Team Academy Amsterdam permission to contact me for further application and promotion purposesYes


Hoe ziet jouw toekomst er uit?

Dit is het moment om te beslissen wat voor toekomst je voor jezelf wilt. Volg je eigen dromen en neem de sprong

Bezoek een Open Doors

Ik koos ervoor om mij aan te melden bij Team Academy omdat je vrij bent om je richting te kiezen, vrij bent iets te beginnen dat echt van jou is en je wordt behandeld als een volwassene.

Isabella van de Graaf - TA alumni