Trotse ondersteuners van jonge ondernemers sinds 2008

OPEN DOORS

Onze Open Doors is je eerste introductie tot de school, het programma, de staff en onze studenten.

Het is geen walk-in, want we beginnen en eindigen met elkaar, we praten met elke aanwezige, studenten en team members delen hun ervaringen en we hebben een leuke teamactiviteit.

Let’s find out if there is a match between you and Team Academy!

MEELOOPDAGEN

We bieden je ook graag de kans om onze student voor een dag te zijn. Je kunt meedoen aan een teamsessie, een busienss sessie of een les met onze 1e of 2e jaars om de vibe te voelen, andere studenten te ontmoeten en met ze te praten, en onze praktische manier van werken op een gewone dag te ervaren. Meld je aan via het formulier en we plannen het samen met je in.

WE HEBBEN ELKE MAAND EEN EVENEMENT!

We geven er de voorkeur aan dat je een complete ervaring op locatie hebt door persoonlijk met onze studenten en personeel te praten, de projecten en bedrijven van de studenten te zien en de school te verkennen.

Maar, we organiseren elk schooljaar Open Doors zowel op locatie als online. 
Je kunt ook direct een student ontmoeten (online) om al je vragen te stellen en ervaringen te delen. Wanneer je je aanmeldt, krijg je meer informatie over het event.

RESERVEER NU JE PLEK VOOR HET VOLGENDE EVENEMENT

Onze Open Doors zijn je eerste stap om je aan te melden. Na de Open Doors ontvang je meer informatie over de vervolgstappen:

  • Volg een online sessie met onze hoofd coach EN/OF doe mee aan een les of sessie op onze locatie
  • Maak je motivatie af
  • Heb je laatste vraag/antwoord gesprek
  • Ontvang je studentencontract

In case you have questions about an event, please contact us via cameronboon@teamacademy.nl

ONTDEK DE INS EN OUTS VAN ONZE STUDIE

PRESENTATIE

In tegenstelling tot andere open dagen hebben we een persoonlijke presentatie, waar onze medewerkers & studenten hun ervaringen en ervaringen delen.
Deze verhalen samen vertellen onze leerfilosofie, de waarden van Team Academy en wat studeren aan Team Academy inhoudt.

Q&A

Na de presentatie is er voldoende tijd om vragen te stellen aan studenten of medewerkers. Bereid je vragen gerust van tevoren voor.

We zorgen dat je vertrekt met alle informatie die je nodig hebt om jouw keuze te maken.

ONTMOET STUDENTEN

Na de Open Doors nodigen we uit om met je toekomstige teamleden, huidige studenten of coaches te praten om te ontdekken of Team Academy iets voor jou is!

WORD GEÏNSPIREERD DOOR LEDEN VAN ONZE COMMUNITY EN MELD JE AAN VOOR VOLGEND JAAR!

Waarom Open Dagen bezoeken bij Team Academy Amsterdam?

Ben je een aspirant-ondernemer en wil je je toekomst vormgeven? Het bijwonen van de open dagen bij Team Academy Amsterdam kan precies zijn wat je nodig hebt om te beginnen! Hier zijn enkele redenen waarom:

Business School met een verschil: Team Academy Amsterdam is niet jouw typische business school. Het biedt een uniek en innovatief bachelorprogramma in ondernemerschap dat zich richt op praktisch leren, teamwerk en gemeenschap. Door het bijwonen van de open dagen, die we Open Doors noemen, krijg je een glimp van hoe het is om te studeren aan Team Academy Amsterdam en wat het onderscheidt van andere business schools.

Gezellige Avond: De open dagen bij Team Academy Amsterdam zijn persoonlijk en interactief. Ze zijn ontworpen als een leuke avond waar je kunt chatten met huidige studenten, zakelijke mentoren kunt ontmoeten en kunt deelnemen aan coole activiteiten. Een leuke manier om te proeven hoe het is om student te zijn bij Team Academy Amsterdam.

Meet Students: Het bijwonen van de open dagen bij Team Academy Amsterdam is een uitgelezen kans om huidige studenten te ontmoeten. Je kunt ze vragen stellen over hun studie-ervaring bij Team Academy Amsterdam en een idee krijgen van de ondersteunende en samenwerkende gemeenschap die Team Academy Amsterdam biedt. Ze kunnen ook hun eigen ondernemerservaringen delen en je inzicht geven in wat er nodig is om als ondernemer succesvol te zijn.

Maak kennis met Business Mentors: Team Academy Amsterdam heeft een uitgebreid netwerk van business mentoren die studenten ondersteunen en begeleiden. Tijdens de open dagen krijg je de kans om enkele van deze mentoren te ontmoeten en te leren van hun ervaring op het gebied van ondernemerschap. Ze kunnen waardevol advies geven en u helpen bij het zetten van de eerste stap in uw ondernemerscarrière.

Maak kennis met Amsterdam: Team Academy Amsterdam is gevestigd in het hart van Amsterdam, een bruisende en opwindende stad die perfect is voor ondernemers. Het bijwonen van de open dagen is een uitgelezen kans om de stad te verkennen en een idee te krijgen van hoe het is om er te wonen en te studeren.

Start je bedrijf terwijl je studeert: Een van de belangrijkste voordelen van studeren aan Team Academy Amsterdam is dat je je eigen bedrijf kunt starten terwijl je nog op school zit. Het bijwonen van de open deuren kan je helpen begrijpen hoe dit werkt en welke middelen beschikbaar zijn om je te helpen slagen als ondernemer.

Sollicitatie-informatie: Het bijwonen van de open dagen bij Team Academy Amsterdam kan je ook waardevolle informatie geven over het sollicitatieproces. Je leert over de toelatingscriteria en wat je moet doen om je aan te melden voor het programma.

Tot slot is het bijwonen van de open dagen bij Team Academy Amsterdam een ​​uitgelezen kans om meer te weten te komen over de unieke en vernieuwende bacheloropleiding ondernemerschap. Mis deze kans niet om je reis naar een succesvolle toekomst te beginnen!

Stay up to date with Team Academy's events!