Trotse ondersteuners van jonge ondernemers sinds 2008

Een Purpose-Driven Ondernemerschap Studie in Amsterdam

BEN JE KLAAR VOOR DE UITDAGING?

WAAROM?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet past in een groep, school of team? Dan zijn wij de plek voor jou!

Team Academy biedt de ideale omgeving voor alle dwarsdenkers om je passie te verkennen en om te groeien in een dynamische setting, waar elke dag een nieuw avontuur is. Vanaf dag 1, dompel je jezelf onder in ondernemende activiteiten, verdien je geld en pas je geleerde kennis toe op jouw projecten, bedrijf of je leven.

Bij het afstuderen heb je dan een HBO in Ondernemerschap, samen met vier jaar waardevolle werk- en levenservaring.

Ben je klaar voor jouw volgende stap?

HOE?

Zet kennis meteen direct om in actie! Leren door te doen!! Bij Team Academy ervaar je een compleet andere ondernemende studie waarin je ontdekt wat je echt interesseert. Je ontwikkelt persoonlijke, professionele en sociale vaardigheden via praktische workshops

Cijfers weerspiegelen niet (alleen) theoretische kennis, maar laten ook je praktische vaardigheden zien via opdrachten en presentaties.

In een hecht team (12-18 personen) stimuleer je elkaars groei en leer je samen. Wij omarmen ‘failing forward’: de vrijheid om te experimenteren, fouten te maken en ervan te leren. Ontwikkel je ondernemende mindset in een ondersteundende community.

WAT?

Team Academy biedt twee programma's: Onze internationale HBO in Ondernemerschap en ons 12-weekse tussenjaarprogramma, TA Quest.

HBO: Tijdens de HBO volg je verschillende vakken zoals Innovatief Leiderschap and Waarde Propositie Design, maar ook Recht en Marketing. Elk jaar reis je om verschillende culturen te ontdekken en om als persoon te ontwikkelen.

TA Quest: Ons tussenjaaroprogramma staat in het teken van jezelf ontdekken. Onder begeleiding van een coach en samen met je team, ontdek je jouw passies, zet je doelen en bepaal jouw richting voor de toekomst!

OVER TEAM ACADEMY

ALUMNI CARRIÈRES

0 %
Eigen bedrijf
0 %
Werkend voor een Startup/SME
0 %
Werkend voor soort bedrijven

WIL JE MEER WETEN?

Ontdek hoe Team Academy je kan helpen bij het lanceren van een internationale carrière tijdens ons volgende introductie-event.

"Bij Team Academy heb ik geleerd dat je verantwoordelijk bent voor je eigen toekomst. Doe het nu en blijf proberen!"
TEDDY UIJTTEWAAL
Afgestudeerde, klas van 2018

NIEUWS

Mooie opkomst voor de Open Doors op locatie
ABOUT OUR OPEN DOORS

Op 26 januari 2023 organiseerden we onze eerste Open Doors op locatie van dit Academisch jaar. Onze studenten en docenten verwelkomden een levendige groep potentiële studenten en hun ouders.

Ik vond het er echt geweldig uitzien, ik vond het vooral leuk om te zien hoe uniek het was van wat je gewend bent van andere scholen.” – ingeschreven student voor 2023

Nadat we onze school en de bedrijven van onze leerlingen hadden gepresenteerd, … Lees meer hier

Nieuws van Team Academy Amsterdam
OKTOBER NIEUWSBRIEF
In deze nieuwsbrief delen we een update over de learning journey van jaar 1 in Roemenië. We hebben in oktober ook de afstudeerceremonie van de klas van 2023 gehad op Team Academy. Nieuwsgierig? Lees de nieuwsbrief hier.
4 redenen om te studeren aan Team Academy
DOOR (HUIDIG) JR2 STUDENT EVERT

Het nieuwe jaar is begonnen, de numerus fixus-deadlines zijn al verstreken en de andere
sollicitatiedeadlines komen dichterbij. Misschien begin je de druk te voelen. “Wat wil ik met mijn
leven?; Welk programma wil ik volgen?” Hier zijn 4 redenen om Team Academy te kiezen als je
volgende stap in het leven.

Read more hier.

ACCREDITTION

The Institute Schoolvision is recognized by the Dutch Ministry of Education, CultHet Instituut Schoolvision is door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen erkend als Hogeschool. In nauwe samenwerking met Team Academy biedt zij de geaccrediteerde Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship aan, geregistreerd onder Isat 30117 in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO). De Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship is sinds mei 2015 geaccrediteerd door de Accreditatie Organisatie van Nederland en Vlaanderen (NVAO).

GEACCREDITEERD DOOR
LID VAN
VRIENDEN VAN TEAM ACADEMY AMSTERDAM

Een unieke onderwijsinstelling voor onze toekomstige inspirators

Team Academy Amsterdam is een unieke onderwijsinstelling die studenten een unieke leerervaring biedt. Deze innovatieve instelling, gelegen in de levendige stad Amsterdam, biedt een praktische benadering van onderwijs die studenten voorbereidt op succes in de snel veranderende wereld van vandaag. Wat onderscheidt Team Academy Amsterdam? En waarom zou elke student hier moeten overwegen om te studeren?

Ten eerste verschilt Team Academy Amsterdam op een aantal belangrijke punten van traditionele universiteiten en hogescholen. In plaats van te vertrouwen op lezingen en studieboeken, werken studenten van Team Academy Amsterdam in kleine teams om echte problemen op te lossen en hun eigen bedrijf te ontwikkelen. Deze benadering van onderwijs bevordert samenwerking, kritisch denken en ondernemersvaardigheden, die allemaal zeer gewaardeerd worden op de huidige arbeidsmarkt.

Bovendien biedt Team Academy Amsterdam een ​​echt internationale ervaring, met studenten van over de hele wereld die hier komen studeren. Dit creëert een diverse en inclusieve leeromgeving die studenten blootstelt aan verschillende perspectieven en denkwijzen. Het biedt studenten ook een uitstekende gelegenheid om hun taalvaardigheid te ontwikkelen en een wereldwijd netwerk van contacten op te bouwen.

Een ander belangrijk voordeel van studeren aan Team Academy Amsterdam is de mogelijkheid om te leren van ervaren mentoren die een succesvolle carrière hebben in het bedrijfsleven en ondernemerschap. Deze mentoren begeleiden en ondersteunen studenten bij het werken aan hun eigen projecten en het ontwikkelen van hun vaardigheden. Deze gepersonaliseerde benadering van onderwijs zorgt ervoor dat elke student de ondersteuning krijgt die hij nodig heeft om te slagen.

Bovendien heeft Team Academy Amsterdam een ​​sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit betekent dat studenten worden aangemoedigd om bedrijven en projecten te ontwikkelen die een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu. Dit is een belangrijke overweging voor veel studenten die een verschil willen maken in de wereld en hun carrièredoelen willen afstemmen op hun waarden.

Ten slotte is Amsterdam een ​​fantastische stad om in te studeren. Bekend om zijn levendige cultuur, prachtige grachten en musea van wereldklasse, is Amsterdam een ​​stad die voor elk wat wils biedt. Met uitstekend openbaar vervoer en een gastvrije en vriendelijke sfeer is het geen wonder dat zoveel studenten ervoor kiezen om hier te studeren.

In conclusion, Team Academy Amsterdam is an innovative and exciting educational institution that offers a unique learning experience for students. With a focus on entrepreneurship, sustainability, and social responsibility, as well as an international and diverse student body and experienced mentors, Team Academy Amsterdam is the perfect place for students who are looking to make a difference in the world and build successful careers. So why not consider studying at Team Academy Amsterdam and take the first step towards a brighter future?

Stay up to date with Team Academy's events!