Trotse ondersteuners van jonge ondernemers sinds 2008

Ontdek Onze Doelgerichte Ondernemers Opleiding in Amsterdam

ONTDEK JOUW
ONDERNEMENDE POTENTIE NU

Wil je veel meer leren dan theorie op een plek waar je wel op je plek bent , zelf mag bepalen wat je doet en hecht samenwerkt met een stimulerende groep andersdenkenden?
Gun dan jezelf de HBO opleiding van Team Academy Amsterdam.

WAAROM?

Bij Team Academy ontketenen we een revolutie in het onderwijs. Wij geloven dat echt leren veel verder gaat dan de muren van het klaslokaal en comfortzones. Het bloeit in de onontdekte gebieden waar uitdagingen veranderen in kansen, en waar groei geen grenzen kent.

Team Academy biedt de ideale omgeving voor alle dwarsdenkers om je passie te verkennen en om te groeien in een dynamische setting, waar elke dag een nieuw avontuur is. Vanaf dag 1, dompel je jezelf onder in ondernemende activiteiten, verdien je geld en pas je geleerde kennis toe op jouw projecten, bedrijf of je leven.

Ben je klaar voor jouw volgende stap?

HOE?

Zet kennis direct om in actie! Leren door te doen!! Bij Team Academy ervaar je een compleet andere ondernemers opleiding waarin je ontdekt wat jou echt interesseert. Je ontwikkelt persoonlijke, professionele en sociale vaardigheden via praktische workshops

Cijfers weerspiegelen niet (alleen) theoretische kennis, maar laten ook je praktische vaardigheden zien via opdrachten en presentaties.

In een hecht team (12-18 personen) stimuleer je elkaars groei en leer je samen. Wij omarmen ‘failing forward’: de vrijheid om te experimenteren, fouten te maken en ervan te leren. Ontwikkel je ondernemende mindset in een ondersteundende community.

WAT?

Team Academy biedt twee programma's: Onze internationale, geaccrediteerde HBO in Ondernemerschap en ons 12-weekse tussenjaarprogramma, TA Quest.

Tijdens de BBA volg je verschillende vakken zoals Innovation Leadership en Value Proposition Design, maar ook Recht of Marketing, terwijl je tijdens je opleiding je eigen bedrijf start en theorie toepast in de praktijk. Jaarlijks ga je op reis om culturen te ontdekken en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.

En wat levert het op? Meer dan alleen een diploma, maar vier jaar onschatbare ervaringen die zowel jouw professionele traject als jouw persoonlijke groei bepalen.

Welkom bij Team Academy Amsterdam – een baken van innovatief onderwijs, waar je de kunst van het denken, worden en werken als ondernemer onder de knie krijgt.
Dus, ben je klaar om aan deze enerverende reis te beginnen?
Sluit je aan bij Team Academy en laten we samen een buitengewoon pad inslaan!

OVER TEAM ACADEMY

ALUMNI CARRIÈRES

Eigen bedrijf
0 %
Werkend voor een Startup/SME
0 %
Werkend voor soort bedrijven
0 %

WIL JE MEER WETEN?

Ontdek hoe Team Academy je kan helpen bij het lanceren van een internationale carrière tijdens ons volgende introductie-event.

"Team Academy-alumni zijn anders: We denken in mogelijkheden, durven verandering te omarmen, passen ons snel aan en krijgen het werk gedaan!
GERT ENGEL
ALUMNUS, KLAS VAN 2022

NEW AT TEAM ACADEMY

Open Doors Online: Meld je aan voor 22 Mei
OVER ONS OPEN DOORS

Wanneer we een Open Doors op locatie organiseren, verwelkomen onze studenten en docenten de groep potentiële studenten en hun ouders.

Ik vond het er echt geweldig uitzien, ik vond het vooral leuk om te zien hoe uniek het was van wat je gewend bent van andere scholen.” – ingeschreven student voor 2023

Nadat we onze school en de bedrijven van onze leerlingen hadden gepresenteerd,… Lees meer hier

Nieuws van Team Academy Amsterdam
FEBRUARI NIEUWSBRIEF
In deze nieuwsbrief delen we wat we hebben gedaan met onze internationale dag. We hadden bezoekers uit Boekarest en samen met jaar 1, 2 en 4 organiseerden we een dag rond netwerken en Amsterdam verkennen. In onze nieuwsbrief delen we ook meer informatie over onze nieuwste 24hrs challenge met MoldBrothers (en leggen we uit wat deze challenge is). Nieuwsgierig? Lees de nieuwsbrief hier.
Ondernemerssucces: effectief navigeren door zakelijke aannames
DOOR 3EJAARS LINDA
Dit korte stuk lezen (ongeveer 5 minuten) onderzoekt hoe het heroverwegen van aannames een game-changer in het bedrijfsleven kan zijn. Klaar om de status quo uit te dagen? Laten we erin duiken!

Heb je ooit iets over een bedrijf aangenomen om er later achter te komen dat je ongelijk had?

Welkom in de wereld van het ondernemerschap.. Lees meer hier.
ACCREDITTION

The Institute Schoolvision is recognized by the Dutch Ministry of Education, CultHet Instituut Schoolvision is door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen erkend als Hogeschool. In nauwe samenwerking met Team Academy biedt zij de geaccrediteerde Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship aan, geregistreerd onder Isat 30117 in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO). De Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship is sinds mei 2015 geaccrediteerd door de Accreditatie Organisatie van Nederland en Vlaanderen (NVAO).

GEACCREDITEERD DOOR
LID VAN
VRIENDEN VAN TEAM ACADEMY AMSTERDAM

Een unieke onderwijsinstelling voor onze toekomstige inspirators

Team Academy Amsterdam is een unieke onderwijsinstelling die studenten een unieke leerervaring biedt. Deze innovatieve instelling, gelegen in de levendige stad Amsterdam, biedt een praktische benadering van onderwijs die studenten voorbereidt op succes in de snel veranderende wereld van vandaag. Wat onderscheidt Team Academy Amsterdam? En waarom zou elke student hier moeten overwegen om te studeren?

Ten eerste verschilt Team Academy Amsterdam op een aantal belangrijke punten van traditionele universiteiten en hogescholen. In plaats van te vertrouwen op lezingen en studieboeken, werken studenten van Team Academy Amsterdam in kleine teams om echte problemen op te lossen en hun eigen bedrijf te ontwikkelen. Deze benadering van onderwijs bevordert samenwerking, kritisch denken en ondernemersvaardigheden, die allemaal zeer gewaardeerd worden op de huidige arbeidsmarkt.

Bovendien biedt Team Academy Amsterdam een ​​echt internationale ervaring, met studenten van over de hele wereld die hier komen studeren. Dit creëert een diverse en inclusieve leeromgeving die studenten blootstelt aan verschillende perspectieven en denkwijzen. Het biedt studenten ook een uitstekende gelegenheid om hun taalvaardigheid te ontwikkelen en een wereldwijd netwerk van contacten op te bouwen.

Een ander belangrijk voordeel van studeren aan Team Academy Amsterdam is de mogelijkheid om te leren van ervaren mentoren die een succesvolle carrière hebben in het bedrijfsleven en ondernemerschap. Deze mentoren begeleiden en ondersteunen studenten bij het werken aan hun eigen projecten en het ontwikkelen van hun vaardigheden. Deze gepersonaliseerde benadering van onderwijs zorgt ervoor dat elke student de ondersteuning krijgt die hij nodig heeft om te slagen.

Bovendien heeft Team Academy Amsterdam een ​​sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit betekent dat studenten worden aangemoedigd om bedrijven en projecten te ontwikkelen die een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu. Dit is een belangrijke overweging voor veel studenten die een verschil willen maken in de wereld en hun carrièredoelen willen afstemmen op hun waarden.

Ten slotte is Amsterdam een ​​fantastische stad om in te studeren. Bekend om zijn levendige cultuur, prachtige grachten en musea van wereldklasse, is Amsterdam een ​​stad die voor elk wat wils biedt. Met uitstekend openbaar vervoer en een gastvrije en vriendelijke sfeer is het geen wonder dat zoveel studenten ervoor kiezen om hier te studeren.

In conclusion, Team Academy Amsterdam is an innovative and exciting educational institution that offers a unique learning experience for students. With a focus on entrepreneurship, sustainability, and social responsibility, as well as an international and diverse student body and experienced mentors, Team Academy Amsterdam is the perfect place for students who are looking to make a difference in the world and build successful careers. So why not consider studying at Team Academy Amsterdam and take the first step towards a brighter future?

Stay up to date with Team Academy's events!