Trotse ondersteuners van jonge ondernemers sinds 2008

VIND JOUW PASSIE EN DOEL BIJ ONS

TUSSENJAAR PROGRAMMA: TA QUEST

Worstel je met wat je wilt doen? Je bent niet alleen.
We zien dat steeds meer jonge mensen het moeilijk vinden om te weten WAT ze willen worden en zelfs WIE ze willen zijn.

Dit leidt tot belangrijke vragen waar je goed over moet nadenken: Wat wil ik studeren? Wil ik werken? Wat vind ik leuk? Wie ben ik?
En daarom hebben wij TA Quest voor jou ontwikkeld!

Op basis van onze eigen ervaringen, van gesprekken met onze studenten en door grondig onderzoek te doen naar de voordelen van een tussenjaar, is ons levensveranderende tussenjaarprogramma van drie maanden ontworpen.

Het programma richt zich op de praktische toepassing van concepten, frameworks en lessen uit interessante boeken over doel, leiderschap en zelfontdekking. Je doorloopt een transformatieve reis in een kleine groep, met een coach, een team, facilitators en gastsprekers. Deze reis wordt door jou en ons opgebouwd door middel van zelfontwikkeling, het verkennen van doelen en zelfreflectie.

Elke week zien jullie elkaar minstens 3 dagen om na te denken en samen verantwoording af te leggen voor jullie vooruitgang.

Wat ga je doen?

 • Lekker (ondernemend) aan de slag, alleen én met je team.
 • Antwoord vinden op ‘Wie ben ik? en ’Wat wil ik?’
 • Op een leuke, creatieve en praktische manier werken.
 • Interessante theorie lezen en die toepassen op jouw interesses.
 • Heel veel verschillende activiteiten als manier van leren!
 • Een SMART plan maken voor jezelf, dit herzien en leren uitvoeren.
 • Veel zelfreflectie.
 • Werken aan je mindset, waaronder:
  • Vind je passie
  • Je creativiteit
  • Je veerkracht
  • Je flexibiliteit
  • Vitaliteit/fitheid opbouwen

WAAROM ZOU JE TA QUEST MOETEN DOEN?

IK BEN GEÏNTERESSEERD, VERTEL ME MEER!

Nadat je dit formulier hebt verzonden, nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op.

INDELING PROGRAMMA

 • Start: Februari 2025
 • 3 dagen per week / 15 contacturen p/w
 • 3 x 4 weken / elk blok van 4 weken heeft een ander hoofddoel
 • End: Mei 2025
 • Reflection Week: Juni 2025

BELANGRIJKE INFORMATIE

 • Basecamp: Team Academy Amsterdam / Vlaardingenlaan 15, Amsterdam
 • Kosten €3750

   

DOELEN EN RESULTATEN VAN HET TA QUEST PROGRAMMA

DOELEN

 • Het vinden van je passie & waarden
 • Aan het einde van de cursus ben je in staat om je doel te definiëren en de relevantie ervan voor je leven uit te leggen; of het nu gaat om studie, werk of privéleven.
 • Je creëert en stimuleert een ondernemende mentaliteit en wordt aangemoedigd om een innovatieve en proactieve benadering te
  ontwikkelen bij het oplossen van problemen en het
  zoeken naar kansen.

HOE

 • Je leert meer over het belang van gewoonten bij het vormen van je gedrag en je leert meer over jezelf en de manier waarop je je gewoonten hebt opgebouwd.
 • Je leert vaardigheden voor zelfreflectie voor persoonlijke groei en besluitvorming.  
 • Je zult in staat zijn om je passie, waarden en doel in het leven te identificeren, waarbij je je baseert op de concepten uit "Start with Why" en "Find Your Why" van Simon Sinek.
 • Je herkent het belang van je welzijn in je persoonlijke en professionele inspanningen.

RESULTAAT

 • Je maakt een SMART plan voor de gepersonaliseerde laatste maand bij TA Quest. reflecteert en herziet dit gedurende het programma.
 • Je bepaalt een duidelijke (en nieuwe) richting voor jezelf voor de komende jaren. 
 • Je wordt in staat gesteld om verantwoordelijkheid te nemen voor je onderwijsreis en gewoonten voor een leven lang leren te ontwikkelen. 

Waarom deelnemen aan het Gapyear Programma TA Quest bij Team Academy Amsterdam?

"Persoonlijke en professionele groei ontsluiten met TA Quest: Jouw avontuur als tussenjaar".

Een tussenjaar is een transformerende ervaring die je toekomst op onvoorstelbare manieren vorm kan geven. Als je het beste uit je tussenjaar wilt halen, is het TA Quest programma van Team Academy je ideale partner. TA Quest is niet zomaar een tussenjaarprogramma; het is een reis die ongeëvenaarde voordelen biedt aan jonge mensen die op zoek zijn naar persoonlijke en professionele groei.

 1. Echt leren: TA Quest is ontworpen om los te komen van het traditionele klassikale leren. In plaats daarvan word je blootgesteld aan uitdagingen uit de echte wereld, ondernemerschap en projectgebaseerde ervaringen. Deze praktijkgerichte aanpak zorgt ervoor dat je praktische vaardigheden ontwikkelt die werkgevers waarderen.

 2. Globale blootstelling: In de onderling verbonden wereld van vandaag is wereldwijde ervaring onbetaalbaar. TA Quest neemt je mee op een internationaal avontuur en laat je kennismaken met verschillende culturen, perspectieven en manieren van zakendoen. Dit globale perspectief is van onschatbare waarde op een steeds globalere arbeidsmarkt.

 3. Ondernemersmentaliteit: De unieke aanpak van Team Academy stimuleert een ondernemersmentaliteit. Je leert kansen te herkennen, initiatief te nemen en een probleemoplosser te worden - vaardigheden waarmee je je in elke carrière kunt onderscheiden.

 4. Netwerk opbouwen: Tijdens TA Quest kom je in contact met een diverse groep gelijkgestemden van over de hele wereld. Deze connecties kunnen deuren openen naar spannende mogelijkheden en samenwerkingen in de toekomst.

 5. Persoonlijke ontwikkeling: Het tussenjaar is een kans voor persoonlijke groei. TA Quest stimuleert zelfreflectie, aanpassingsvermogen en veerkracht. Je komt niet alleen terug met nieuwe vaardigheden, maar ook als een zelfverzekerder en zelfbewuster individu.

 6. Verrijking cv: Werkgevers waarderen kandidaten met unieke ervaringen. Door TA Quest te voltooien, valt je cv op en laat je zien dat je je persoonlijk en professioneel wilt ontwikkelen.

 7. Leiderschapsvaardigheden: Door middel van samenwerkingsprojecten en groepsdynamiek ontwikkel je leiderschapsvaardigheden die essentieel zijn in elke carrière. TA Quest stelt je in staat het goede voorbeeld te geven en anderen te inspireren.

Kortom, TA Quest bij Team Academy is meer dan alleen een gap year programma - het is een levensveranderend avontuur dat je de vaardigheden, ervaringen en mindset geeft om uit te blinken in de competitieve wereld van vandaag. Als je op zoek bent naar persoonlijke en professionele groei, is er geen betere manier om je tussenjaar door te brengen dan door te beginnen aan de TA Quest reis. Je toekomstige zelf zal je dankbaar zijn voor de ervaring en mogelijkheden die het je biedt.

"Ontgrendel je potentieel met TA Quest: Het ultieme tussenjaar voor jonge ondernemers".

Ben jij een jonge, gepassioneerde ondernemer in wording, onzeker over je levensdoel en sta je te popelen om een verschil te maken? TA Quest, een dynamisch en transformerend gap year programma, is jouw toegangspoort tot zelfontdekking, persoonlijke groei en het cultiveren van je ondernemerstalenten. Dit uitgebreide programma is zorgvuldig ontworpen om je te helpen je potentieel te ontdekken en je op weg te helpen naar succes.

Doelen en Doelstellingen:

 1. Ontdek je passie: Het primaire doel van TA Quest is om je te helpen je ware passie en doel te ontdekken. Door middel van een reeks meeslepende ervaringen verken je verschillende gebieden en interesses, zodat je kunt identificeren wat echt jouw geest aanwakkert.

 2. Ondernemersvaardigheden ontwikkelen: Het programma richt zich op het ontwikkelen van je ondernemersmentaliteit door je bloot te stellen aan echte uitdagingen en het stimuleren van innovatieve probleemoplossing. Je ontwikkelt essentiële vaardigheden zoals leiderschap, teamwork en aanpassingsvermogen.

 3. Globaal perspectief: TA Quest is niet gebonden aan grenzen. Het programma biedt mogelijkheden voor internationale reizen en culturele onderdompeling, waardoor je horizon wordt verbreed en je aanpassingsvermogen in een geglobaliseerde wereld wordt vergroot.

 4. Mentorship en netwerken: Kom in contact met succesvolle ondernemers, mentoren en gelijkgestemde collega's die je zullen begeleiden en inspireren. Het opbouwen van een waardevol netwerk vroeg in je ondernemerstraject is cruciaal.

 5. Verzamel je zelfvertrouwen: Door middel van praktijkervaringen, spreken in het openbaar en persoonlijke ontwikkelingsworkshops bouw je het zelfvertrouwen op dat je nodig hebt om te gedijen in het concurrerende zakelijke landschap.

Waarom TA Quest de beste keuze is:

 1. <Reis op maat: TA Quest erkent dat ieder individu uniek is. Het programma stemt de ervaringen af op jouw specifieke interesses en zorgt zo voor een persoonlijke reis naar zelfontdekking.

 2. Echte wereldervaring: In tegenstelling tot traditionele tussenjaren biedt TA Quest praktijkervaringen waarmee je praktische vaardigheden en inzichten in verschillende bedrijfstakken kunt opdoen. Je leert door te doen, niet alleen door te luisteren.

 3. Beproefde succesverhalen: Veel TA Quest alumni hebben succesvolle bedrijven opgezet of hebben een bevredigende carrière opgebouwd in verschillende vakgebieden. Hun verhalen zijn een bewijs van het vermogen van het programma om potentieel te ontsluiten.

 4. Holistische benadering:Naast ondernemerschap moedigt TA Quest persoonlijke groei, emotionele intelligentie en een dieper begrip van de wereld aan. Deze eigenschappen zijn cruciaal voor het bereiken van succes in elke onderneming.

TA Quest is niet zomaar een tussenjaar; het is een transformerende reis voor jonge ondernemende geesten. Als je op zoek bent naar je doel, je ondernemerspotentieel wilt benutten en verlangt naar een levensveranderende ervaring, dan is TA Quest de perfecte brug naar je toekomstige succes. Neem de sprong en begin vandaag nog aan een levensveranderend avontuur met TA Quest. Je beste zelf wacht!

Stay up to date with Team Academy's events!